dimecres, 11 de novembre del 2015

Cada Latido Cuenta: Manifest del Comando de Campaña Popular Hugo Chávez


Des del col·lectiu promotor del projecte Crida Internacionalista ens volem addherir a la campanya popular #CadaLatidoCuenta iniciada pel Comando de Campaña Popular Hugo Chávez (CAPHUCHA) i fem una crida a tots els solidaris, internacionalistes i antifeixistes a col·laborar amb la campanya, donant tot el suport al poble veneçolà en les seves lluites.


Manifest del Comando de Campaña Popular Hugo Chávez (CAPHUCHA)

El 28 octubre 2015, a vint-i-sis anys del 27F, a vint-i-tres anys del 4F, a setze anys de la nostra victòria popular constituent i a deu anys de la derrota del ALCA; el moviment popular chavista respon a l’imperialisme ianqui, als seus lacais colpistes de dreta i a l’oligarquia especuladora i entreguista, que NO TORNARAN.

CAPHUCHA ha tornat perquè CADA LATIDO CUENTA!

Rellancem CAPHUCHA amb l’esperit de Bolívar i Chávez perquè avui més que mai és necessària la iniciativa del poble combatiu que sempre s’ha aixecat contra la injustícia, la desigualtat i l’opressió d’aquells per als qui no existim, per als qui no som, per als qui no valem. A tots aquests els diem: els derrotarem novament en el terreny que sigui, a les urnes i als carrers, perquè som poble chavista seriós i compromès fins on calgui amb la construcció del Socialisme i amb el President Obrer Nicolás Maduro Moros.

CAPHUCHA anirà fins al final per la defensa i aprofundiment de la Revolució Bolivariana i per això aquest 6 de desembre lluitem cap a una Assemblea Nacional del poble i per al poble, anem junts i juntes per una Assemblea amb Diputades i Diputats que tinguin el coratge i valentia de Fabricio Ojeda i amb la visió estratègica del Comandante Chávez, que mantinguin i aprofundeixin els Drets Legislatius conquerits pel poble, que es comprometin amb l’avanç del procés revolucionari i que apostin per la construcció del socialisme des d’allò COMUNAL.

Lluitem perquè per a nosaltres defensar l’Assemblea Nacional és defensar aquelles conquestes que ens han costat anys de lluita, i que no ens deixarem prendre. Es tracta a més de garantir un marc d’acció per continuar empenyent el Golpe de Timón, per una Assemblea que ha de ser garant de l’expressió legislativa de les nostres lluites populars, de la nostra Agenda Legislativa Popular: Per defensar la Llei de Terres Urbanes, i cap a la Llei per a la Autogestió en la Producció de l’Hàbitat. Per defensar la Llei Orgànica sobre el dret de les dones a una vida lliure de violència, i cap a la legalització de l’avortament. Per defensar la Llei de terres i el desenvolupament agrari, i cap a la Llei de Llavors. Per defensar el Reglament de radiodifusió i televisió lliure, comunitària i alternativa, i cap a la Llei de Comunicació Popular. Cap a la Llei anti-sicariat. Cap a la reglamentació urgent i no derogable de totes les lleis del Poder Popular. I per la derogació de l’article 471-A del codi penal que criminalitza la lluita per la terra.

CAPHUCHA no inicia una altra campanya, la campanya del poble chavista és una sola, contra l’imperialisme i el capital; és la de camperoles i camperols, pobladores i pobladors, ambientalistes, comunicadors populars, feministes, indígenes, tots i totes treballadors i treballadores, tots i totes comuners i comuneres, aquí estem des de les bases organitzades assumint, perquè sabem que la batalla continua, perquè sabem que la lluita la fem nosaltres amb les nostres mans, amb el nostre esforç, i perquè aquest 6 de desembre sigui el mandat popular el que arribi a l’Assemblea Nacional, la crida és donar-li vida a la consigna CADA LATIDO CUENTA: cada mà, cada pintada, cada pancarta, cada cartell, cada conversa, i cada un dels nostres vots, cada un de nosaltres compta.

Aquest 6 de desembre tot el poble al carrer, per una Assemblea Nacional del poble legislador!

Per la defensa i l’aprofundiment de la revolució, perquè CADA LATIDO CUENTA!

Movimiento de Pobladores, Corriente Revolucionaria Bolívar y Zamora, ANMCLA, Brigada Che Guevara-EO-Confluencia, Brigada Eva Perón – Patria Grande, Escuela de Feminismo Popular, Asociación Venezolana de Documentalistas (Avedoc), Brigada Comunicacional Hugo Chávez, Colectivo Luis Paulino Salinas Méndez, Frente Cultural de Izquierda, Radio Antena Libre, Radio Toromaima rebelde, Lara Tve Comunal, Cari- bes de Itagua. COTRAIN, Códigos Libres, Radio Alí Primera, Avanzada Popular, Tiuna el Fuerte, Alpargatas Rebeldes, MVF, MOVIDG, CREA, Red de Cine Club de Caracas, Barrio TV, www.antiescualidos.com


Font: Cada Latido Cuenta